De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leerzaam en leuk mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Hoe is de sfeer op school? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Wat biedt de school aan kinderen die extra ondersteuning of juist meer aandacht nodig hebben? 

Wilt u ontdekken of openbare basisschool ‘Den Beemd’  in Hoogblokland de beste school is voor uw kind? Dan bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, de open ochtend of een rondleiding. Wij vertellen u graag meer over onze school en onze visie op onderwijs en we stellen graag onze leerkrachten en leerlingen aan u voor. 
 
Tijdens een rondleiding of op de open ochtend kunnen we u laten zien waar wij voor staan (actief), hoe wij met kinderen werken (betrokken) en wat ons onderwijs oplevert voor alle betrokkenen (competent). 
Wij nemen graag de tijd om u een goed beeld te geven van onze school! 
 
Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u via de mail contact opnemen met: 
Jan Hoeksema 
jhoeksema@o2a5.nl  
Kunt u hierbij uw naam, naam en geboortedatum van uw kind en uw telefoonnummer vermelden?  Dan nemen wij contact met u op.